Faciliteter i Hou Lystbådehavn

Marina


Marinaen består af tre hovedbroer (nybyggede i 2023) med gode bådpladser til både faste lejere og gæstesejlere. Det er også muligt at leje gæstepladser langs kajen, som er ca 300 m. lang. Læs mere om marinaen ved at klikke her.

Autocampere


Hou Lystbådehavn tilbyder gode muligheder for autocampere. Læs mere om autocamperpladserne ved at klikke her.

Spisesteder

Vaffelhuset
På havnen eller i gåafstand findes flere spisesteder, bl.a. Vaffelhuset, Restaurant Raalingen og Hou Pizzaria og Grill. Læs mere om spisestederne ved at klikke her.

Havnehuset


Havnehusets sejlerstue lejes af Hou Havn i sommerperioden og står til rådighed for sejlere, gæstesejlere, borgere og turister. Hele året rundt sker der mange aktiviteter i Havnehuset. Havnehuset drives af Hou Søsportscenter. Læs mere om Havnehuset ved at klikke her.

Foreningsliv


Hou Lystbådehavn har et aktivt foreningsliv med flere forskellige aktive foreninger. Disse foreninger er Den selvejende institution Hou Havn, Hou Bådelaug, Hou Jollelaug, Hou Kajakklub og Hus Vilde Vikinger. Foreningerne er samlet under Hou Søsportscenter. Læs mere for havnens foreninger ved at klikke her.

Legepladsen


Legepladsen på Hou Lystbådehavn er hyppigt besøgt af sejlere, borgere og gæster. Da legepladsen var godt slidt blev midler søgt hjem og legepladsen blev udskiftet i december 2023. Læs mere om legepladsen ved at klikke her.