NATUROPLEVELSER VED OG OMKRING HOU LYSTBÅDEHAVN.

VIGTIG ÆNDRING: Efter dette indlæg er indrykket, har Det Danske Spejderkorps valgt at opdatere appen. Den er ændret til ukendelighed – alle brugere er slettet og de her omtalte løb er fjernet.

Nu kan du forene en spadseretur i lokalområdet med viden om natur og området du færdes i med brug af GPS i din smartphone.

HVAD: Muligheden for at gå en tur i lokalområdet OG blive klogere på naturen OG blive udfordret med spørgsmål i lokalområdet. Eksempel: Hvad var der oprindeligt der hvor Hou Pizza ligger i dag?
HVORDAN: Du skal bruge en smartphone eller en iPhone. Du skal hente en gratis APP som hedder WoopApp. (udviklet og stillet til rådighed af Spejderne)
HVOR: Alle ture starter på legepladsen på Hou Havn. Der kan findes yderligere vejledning i vinduet på det gamle havnekontor.
HVORFOR: Vi har selv brugt ture som andre har stillet til rådighed, når vi har været i andre byer. Det har været spændende og lærerigt. Derfor synes vi også at andre skal have muligheden når de kommer til Hou.
HVILKE ture:
Sydstrand_Hou. Indeholder blandede natur spørgsmål og lokale spørgsmål. Turen er 2,3 km lang og indeholder 12 poster. Der benyttes etablerede stier og veje. Familietur. Velegnet til klapvogn.
Nordstrand_Hou. Blandede natur spørgsmål og lokale spørgsmål. Turen er 3,5 km lang. Turen foregår på strand og strandeng.
Bytur_Hou. For folk med lokalkendskab. Løbet er 3 km lang og indeholder 17 poster. Det benyttes kun asfaltveje og etablerede grusveje. Udelukkende spørgsmål om Hou. Velegnet til barnevogne og kørestolsbrugere.
 
Du kan logge ind i WoopApp som gæst eller med dig facebooklogin. Husk at tildele turen stjerner når du afslutter – og tryk GEM.
God fornøjelse.