Spring til indhold

Fritid i Hou

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.7.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.1″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

NATUROPLEVELSER VED OG OMKRING HOU LYSTBÅDEHAVN.

Nu kan du forene en spadseretur i lokalområdet med viden om natur og området du færdes i med brug af GPS i din smartphone.

HVAD: Muligheden for at gå en tur i lokalområdet OG blive klogere på naturen OG blive udfordret med spørgsmål i lokalområdet. Eksempel: Hvad var der oprindeligt der hvor Hou Pizza ligger i dag?
HVORDAN: Du skal bruge en smartphone eller en iPhone. Du skal hente en gratis APP som hedder WoopApp. (udviklet og stillet til rådighed af Det Danske Spejderkorps)
HVOR: Alle ture starter på legepladsen på Hou Havn, ved den store sten.
HVORFOR: Vi har selv brugt ture som andre har stillet til rådighed, når vi har været i andre byer. Det har været spændende og lærerigt. Derfor synes vi også at andre skal have muligheden når de kommer til Hou.
HVILKE ture:
Hou_Nordstrand. Blandede natur spørgsmål og lokale spørgsmål. Turen er 2,8 km lang. Turen foregår på strand og strandeng.
Hou by_Det gamle Hou. Bytur_Hou. For folk med lokalkendskab. Løbet er 2,3 km lang og indeholder 11 poster. Det benyttes kun asfaltveje og etablerede grusveje. Udelukkende spørgsmål om Hou. Velegnet til barnevogne og kørestolsbrugere.
 
Du kan logge ind i WoopApp som gæst eller med dig facebooklogin. Husk at tildele turen stjerner når du afslutter – og tryk GEM.
God fornøjelse.
 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_3,1_3,1_3″ _builder_version=”4.7.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.7.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://hou-havn.dk/wp-content/uploads/2022/05/woop1-1.jpg” title_text=”woop1″ _builder_version=”4.11.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.7.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://hou-havn.dk/wp-content/uploads/2022/05/woop2.jpg” title_text=”woop2″ _builder_version=”4.11.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.7.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://hou-havn.dk/wp-content/uploads/2022/05/woop3.jpg” title_text=”woop3″ _builder_version=”4.11.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]