Bestilling af krantid ved søsætning og landsætning.

Hou Bådelaug er den drivende kraft ved søsætning og landsætning i Hou Lystbådehavn. De arrangementer omkring søsætning og landsætning er altså primært beregnet for klubbens medlemmer, men som regel er der også mulighed for ikke medlemmer at benytte denne service. Vi opfordrer dog på det kraftigste, at pladslejerne er medlem af en af klubberne på havnen, enten Hou Bådelaug, som er mest for lystsejlere/tursejlere, eller Hou Jollelaug, som er mest for jollefiskere.

Bestillingssiden kan kun benyttes til bestilling af krantid i perioden op til søsætning om foråret og perioden op til landsætning om efteråret. Tiderne vil blive annonceret på forsiden.

Vejledning: Her kan du bestille tid til en af de fire årlige søsætninger eller landsætninger. For at udnytte krantiden optimalt, er det vigtigt, at rækkefølgen tilpasses den rigtige kran, og bredden på åget som løftestropperne er fastgjort i. Du kan altså ikke regne med en bestemt plads i rækkefølgen.

En uge inden søsætning eller landsætning, lukkes der for tilmelding, senest 3 dage før søsætning eller landsætning, offentliggøres lister med rækkefølge og cirkatider på opslagstavlen i det gamle havnekontor (Byrådssalen). Husk at du selv skal holde dig orienteret om din krantid.

Bådejeren forventes selv at tage aktivt del i håndtering af båden. Hvis ikke bådejeren er til stede på det tildelte tidspunkt, springes båden over.

krantid

Bestillingsoplysninger (Lukket for tilmelding 2021)

Bådtype

Dato

Medlem

5 + 6 =