Bestilling af krantid ved søsætning og landsætning.

Hou Bådelaug er den drivende kraft ved søsætning og landsætning i Hou Lystbådehavn. De arrangementer der afholdes omkring søsætning og landsætning er altså beregnet for klubbens medlemmer. Vi opfordrer på det kraftigste, at pladslejerne er medlem af Hou Bådelaug. Alternativt et medlemskab af Hou Jollelaug, som primært henvender sig til jolle- og lystfiskere.

Bestillingssiden kan kun benyttes til bestilling af krantid i perioden op til søsætning om foråret og perioden op til landsætning om efteråret. Tiderne vil blive annonceret på forsiden.

Vejledning: Her kan du bestille tid til en af de fire årlige søsætninger eller landsætninger. For at udnytte krantiden optimalt, er det vigtigt, at rækkefølgen tilpasses den rigtige kran, og bredden på åget som løftestropperne er fastgjort i. Du kan altså ikke regne med en bestemt plads i rækkefølgen.

En uge inden søsætning eller landsætning, lukkes der for tilmelding, senest 3 dage før søsætning eller landsætning, fremsendes  lister med rækkefølge og cirkatider til medlemmerne. Husk at du selv skal holde dig orienteret om din krantid.

Bådejeren forventes selv at tage aktivt del i håndtering af båden. Hvis ikke bådejeren er til stede på det tildelte tidspunkt, springes båden over.

krantid

Bestillingsoplysninger

Bådtype

Dato

Medlem

1 + 4 =