Musik i Havnehuset på Hou Havn.

Det har vist sig, at Havnehuset har en fantastisk akustik til rytmisk musik. Det er derfor velegnet til små intimkoncerter, hvor der er plads til maksimalt 70 tilhørere. Vi er en lille gruppe frivillige, som har som mål, at etablere små koncerter uden kommerciel interesse. Med andre ord, adgang til koncerterne er ganske gratis, de musikere og bands vi har besøg af, modtager ikke noget honorar, og personalet arbejder gratis.

Vores ide har mødt meget stor velvilje, både fra musikerne og fra publikum. Vi har, siden vores start i efteråret 2015, kunnet byde velkommen til: 

Havnens Musikvenner

MUSIKPROGRAM  2017

Sæt allerede nu kryds i kalenderen ved de kommende koncerter, du vil ikke blive skuffet.

Det Bette Danseband

Fredag, den 3. februar 2017 klokken 19:00

Det Bette Danseband

Vi starter den nye sæson i Havnehuset med musik som hylder principperne i danseglæden efter ”Kandis” metoden. Det Bette Danseband vil glæde jer med glad musik fra 60’erne og 70’erne som f.eks John Denver og Creedence Clearwater Revival.

MrLeonard

Fredag, den 10. marts 2017 klokken 19:00

Mr. Leonard

Vi er glade for at kunne byde Mr. Leonard velkommen igen. Mr.Leonard spiller festligt og glad rytmisk musik, stærkt inspireret af den livskraftige cajun- og zydecomusik. Fire mænd og en kvinde sørger for at du får en uforglemmelig aften. Læs eventuelt mere eller lyt til en smagsprøve på gruppens hjemmeside. www.mrleonard.dk

Lars Jakobsen Trio

Fredag, den 19. maj. 2017 klokken 19:00

Lars Jakobsen trio

Lars Jakobsen himself med egne sange leveret med gode historier med lune og glimt i øjet. Læs mere eller lyt til en smagsprøve på www.loenstrupmusik.dk

Trio Unplugged

Fredag, den 15. september. 2017 klokken 19:00

Trio Unplugged.

Trio Unplugged kommer og leverer musikken til en dejlig aften med afslappet akustisk musik, tilsat 3 teskefulde countrystemning.

Blues Taps

Fredag, den 13. oktober. 2017 klokken 19:00

Blues Taps

Er du til Bluesmusik, er det denne aften du skal reservere til et dejlig aften i Havnehuset.