Musik i Havnehuset på Hou Havn.

Det har vist sig, at Havnehuset har en fantastisk akustik til rytmisk musik, det er derfor velegnet til små intim koncerter. Vi er en lille gruppe frivillige, som har som mål, at etablere små koncerter uden kommerciel interesse. Med andre ord, adgang til koncerterne er ganske gratis, de musikere og bands vi har besøg af, modtager ikke noget honorar, og personalet arbejder gratis.

Vores ide har mødt meget stor velvilje, både fra musikerne og fra publikum. 

Her ser du det samlede program for 2019.

Fredag, den 15. februar 2019, Klokken 19:00

Claus & Klaus

Claus og Klaus er en duet, der spiller både kopi og egne kompositioner. Genren er pop, country, irsk og p3 hits, så de når vidt omkring. Det hele bliver serveret på deres egen måde, med guitar, bas, mundharpe, kazoo og et lille hjemmelavet trommesæt. Der er som sædvanlig gratis adgang.

Fredag, den 22. februar 2019, Klokken 19:00

JSO

JSO er et 5 mands band, som spiller stadig sammen, fordi vi kan li’ det. Det rykker i dansemusklerne, når JSO fortolker Gasolin, Kim Larsen, TV2, ShuBiDua, Daltons, Allan Olsen og en masse andre glade musiknumre. Musikalsk bevæger vi os rundt i perioden 1957 til 2018. Kom til en hyggelig aften sammen med os, der er selvfølgelig også gratis adgang.
www.dk-musik.dk

 

Fredag, den 26. april 2019, klokken 19:00

Houtved Moonshiners

Spillede sidste år til Læsø kaj festival, Øster Hurup Havnefest og en masse andre steder, alle med stor succes, så kom og hør Bluegrass musik fra øverste den skuffe i Havnehuset i Hou. Kom til en hyggelig aften i godt selskab.

Fredag, den 24. maj 2019, Klokken 19:00

Mr. Leonard

Vi er glade for at kunne byde Mr. Leonard velkommen igen. Mr.Leonard spiller festligt og glad rytmisk musik, stærkt inspireret af den livskraftige cajun- og zydecomusik. Det er snart en tradition, at Mr.Leonard spiller den sidste forårskoncert i Havnehuset, og det plejer de at gøre til en fest.  Læs eventuelt mere eller lyt til en smagsprøve på gruppens hjemmeside.
www.mrleonard.dk

 

Efterårssæson 2019

Fredag, den 27. september, 2019 klokken 19:00

Young at Heart

Vi er glade amatører, men vi elsker alle musik, og det har præget os i de 4 år vi har spillet sammen.
Vores valg af musik baseres på den musik vi selv kan lide. 
Vi spiller bl.a. vore versioner af country, blues, rock og lidt dansk musik. 
Så er du til Creedence, Don Williams, Tom Petty, Waylon Jennings, Johnny Cash, J.J.Cale, Bob Dylan, Rolling Stones eller John Mogensen, så rammer vi nok noget du kan lide. Og ja, der kan med garanti danses til musikken 😉 
 

AFLYST PÅ GRUND AF LANGTIDSSYGEMELDING I BANDET

Young at Heart

Fredag, den 25. oktober, 2019 klokken 19:00

Lars Jakobsen Trio

Vi glæder os til, at Lars Jakobsen og hans trio igen gæster Havnehuset. Denne gang også med Det Høje C, nemlig trioen suppleret med suveræne Caspersen på guitar.

Stilen er i retning af Hausgaard og Allan Olsen, så der er noget at glæde sig til. Der venter publikum en farverig palette af skøn, original akustisk musik, syng-med-sange, stærke tekster og en masse gode historier om ”Vi mærkelige mennesker”

De rører, de skaber grin, og de skaber musikalsk nydelse, og så har de forresten udgivet 4 CD’ere.

www.loenstrupmusik.dk   facebook: lønstrupmusik

 

Young at Heart

_________________________________________

Historien:

Havnens musikvenner har gennem de seneste år haft besøg af en del forskellige bands og solister. Herunder kan du se en oversigt – i alfabetisk orden – over hvilke:

 • Artis Koch Band
 • Blues Tabs
 • Claus & Klaus
 • Det Bette Danseband
 • Houtved Moonshiners
 • Johannesen & Østergaard
 • Jonas Schou
 • JSO Danseband
 • Lars Jakobsen Trio
 • Mr. Leonard
 • MSC Band
 • Muldvarpen
 • Olsvig Trio
 • Otrium
 • Trio Unplugged
Udkommenteret maj 2019 OLHA