Musik i Havnehuset på Hou Havn.

Det har vist sig, at Havnehuset har en fantastisk akustik til rytmisk musik, det er derfor velegnet til små intim koncerter. Vi er en lille gruppe frivillige, som har som mål, at etablere små koncerter uden kommerciel interesse. Med andre ord, adgang til koncerterne er ganske gratis, de musikere og bands vi har besøg af, modtager ikke noget honorar, og personalet arbejder gratis.

Vores ide har mødt meget stor velvilje, både fra musikerne og fra publikum. 

Forårsprogrammet for 2018 er afviklet.

Havnens Musikvenner er stolte over, at kunne kigge tilbage på endnu et vellykket sæsonprogram med et udvalg af gratis  musikoplevelser.

Efterårsprogram 2018 kommer efter sommerferien, men følg med her på siden.

 

Herunder kan du gense forårets program:

Fredag, den 16. marts 2018 klokken 19:00

Jonas Schou

Vi starter den nye sæson i Havnehuset med en nordjysk solist, som er kendt fra flere egne albums, en kendt stemme i radioen og et kendt ansigt fra spillesteder i Danmark. Jonas spiller sin helt egen musik, og kan betage de fleste med sine dybfølte tekster.

Fredag, den 20. april 2018 klokken 19:00

Johannesen & Østergaard

Kendt fra det nordjyske café og pub miljø, byder vi velkommen til disse to ”unge” herrer, som, om nogen, forstår at skabe den helt rigtige stemning. Tro mig, du kan slet ikke lade være med at synge med. Duoen spiller selvfølgelig alle de numre som du kender og holder af.

21.04.18: Kommentar fra en gæst: Leif Midtgaard, bifrostt@stofanet.dk

Var til musikaften i går med gode venner,musikken var herlig og ølpriserne rimelige..der var gratis entre men man kunne give bidrag til musikken der ellers spillede gratis..Herlig aften,vi kommer helt sikkert igen en anden gang. Herligt med lidt kultur når vi er i vores sommerhuse her i Hou og Koldkær…

Fredag, den 25. maj 2018 klokken 19:00

Mr.Leonard

Vi er glade for at kunne byde Mr. Leonard velkommen igen. Mr. Leonard spiller festligt og glad rytmisk musik, stærkt inspireret af den livskraftige cajun- og zydecomusik. Fem feststemte bandmedlemmer sørger for at du får en uforglemmelig aften. Læs eventuelt mere eller lyt til en smagsprøve på gruppens hjemmeside. www.mrleonard.dk

Havnens Musikvenner