Musik i Havnehuset på Hou Havn.

Det har vist sig, at Havnehuset har en fantastisk akustik til rytmisk musik, det er derfor velegnet til små intim koncerter. Vi er en lille gruppe frivillige, som har som mål, at etablere små koncerter uden kommerciel interesse. Med andre ord, adgang til koncerterne er ganske gratis, de musikere og bands vi har besøg af, modtager ikke noget honorar, og personalet arbejder gratis.

Vores ide har mødt meget stor velvilje, både fra musikerne og fra publikum. 

De Syngende Frikadeller, den 14. Februar 2020 klokken 19:30

“De syngende Frikadeller” er et mandskor med et repertoire, der omfatter evergreens, swing, Barbershop og måske en lille vise. De synger mest for deres egen fornøjelse, men denne aften er der åbent for publikum.

AFLYST PÅ GRUND AF CORONA

T.K.Larsen Band, 27. marts 2020 klokken 19:30.

5 m/k musik-mennesker som har spillet til tante Odas fødselsdage og ligeledes til gadefester i gårdmand Bjørns maskinhal i forskellige band-konstellationer.
Det meste af vores spæde ungdom er faktisk hengået i øve-gemakker – og det var altid fint når ordensmagten ledte efter barylere som brækkede frugt-automaten op hos købmanden; så kunne vi bedyre, at vi ikke vidste noget om det thi vi havde siddet og afsunget fædrelandets vemodige sange på vores værelse.
Og tilbage til nutiden: Når lygterne tændes, så fremgår det, at vi er blevet voxne men vi finder fortsat glæde ved at musicere for folket.
Programmet byder på lidt country, et par klassikere og et lille drys hjemmelavet…

Vi ses i Hou !!

AFLYST PÅ GRUND AF CORONA

B4 spiller den, 24. april 2020 klokken 19:30.

B4 er Klokkerholms bedste bud på et Blue Grass Band…. B4 er forkortelsen for ”Byens Bedste Bluegrass Band”, men i tidens løb er det komme meget andet på repertoiret.
Folk, Irsk folkemusik har sæt sit præg på indholdet.i 2019 holdt vi 25 års jubilæum, selv om der har være lidt udskiftning gennem tiden.
B4 spiller primært for egen fornøjelses skyld, og er derfor kun undtagelsesvis at finde i det offentlige rum. Så skulle der være nogen som har hørt os… Så er de selv ude om det! ?

AFLYST PÅ GRUND AF CORONA

Alle tiders musik. 22. maj 2020 klokken 19:30.

Kom og syng med og grin sammen med din nabo eller dine venner. Anekdoter, billeder og de allerbedste sange fra 60’erne og 70’erne følges ad hånd i hånd: Livemusik og foredrag i én skøn blanding. Hør lidt Beatles-musik. Cat Stevens, Eric Clapton, Gasolin’, Sebastian, Rolling Stones, Dr. Hook og så videre.
Flemming Retbøll, der er tidligere studievært på TV2/Nord fører os igennem de to årtier på en levende og underholdende måde med facts og sjove anekdoter. Tilsat en række fotos. De to dygtige og erfarne musikere Kim Østergaard,  sang og guitar og Lars Johannesen på trommer, vil på deres sprælske og glade facon være den musikalske ledsagelse til Flemmings fortællinger. Kom til et helt specielt musikalsk foredrag, der ikke bare kan skabe hygge og glæde, men også vække dejlige musikalske minder.
Musik som du kan synge med på.

Foreløbigt AFLYST PÅ GRUND AF CORONA

Mr.Leonard. 12. juni 2020 klokken 19:30. 

Det bliver ikke sommer før Mr.Leonard har spillet i Havnehuset. Det er efterhånden en fast tradition at Mr.Leonard byder sommeren velkommen, ved at spille deres festlige og glade rytmiske musik for os. De plejer at skabe en fantastisk stemning, og vi er glade for at kunne byde dem velkommen igen i år. Læs eventuelt mere eller lyt til en smagsprøve på gruppens hjemmeside.
www.mrleonard.dk

_________________________________________

Medbring madkurv

Vi har ofte fået spørgsmål omkring spisning ved musikarrangementer i Havnehuset, så her kommer lige betingelserne:

Mange synes, at det er hyggeligt at spise sammen før musikarrangementerne. Det synes vi, i Havnens Musikvenner er en rigtig god ide. Hvis man ønsker at medbringe madkurv før et musikarrangement, er der kun ganske få betingelser, og det er:

Man medbringer selv det man vil spise

Alle drikkevarer købes i Havnehuset til fornuftige priser

Man benytter gerne service fra Havnehusets køkken

Man rydder selv af og stiller i opvaskemaskinen inden musikken starter.

Der er åbent i Havenhuset fra klokken 18:00, og musikken starter kl. 19.30

 

Vi glæder os til nogle hyggelige timer sammen ?

_________________________________________

Historien:

Havnens musikvenner har gennem de seneste år haft besøg af en del forskellige bands og solister. Herunder kan du se en oversigt – i alfabetisk orden – over hvilke:

 • Artis Koch Band
 • Blues Tabs
 • Claus & Klaus
 • De syngende frikadeller
 • Det Bette Danseband
 • Houtved Moonshiners
 • Johannesen & Østergaard
 • Jonas Schou
 • JSO Danseband
 • Lars Jakobsen Trio
 • Mr. Leonard
 • MSC Band
 • Muldvarpen
 • Olsvig Trio
 • Otrium
 • Trio Unplugged

_________________________________________

Billeder fra tidligere koncerter: